September: MozCamp, hosting, nye oversættere mm.

Af Jesper Kristensen, 07-10-2012 12:10

Endnu en måned er gået, så hvad er der sket i september?
  • 8. til 9. september var jeg til Mozilla Camp Europe i Warszawa.
  • Jeg har igennem flere måneder forsøgt at få mozilladanmark.dk flyttet fra Surtown til Mozillas servere. Jeg har nu officielt givet op. Hvis dem der driver Mozillas servere ikke kan svare på et simpelt spørgsmål på fire måneder, tør jeg ikke have vores community website hostet hos dem.
  • Kim og Jørgen varetager nu stort set al vores oversættelse. Kims søgning efter nye oversættere ser ud til at have givet nogle resultater, men vi vil stadig gerne have flere. Hvis du er interesseret, så tøv ikke med at melde dig til.
  • Jeg står til daglig for den tekniske vedligeholdelse af mozilladanmark.dk. Det går oftest ud på at installere opdateringer til phpBB, MediaWiki og WordPress. I denne måned har jeg installeret en opdatering til phpBB. Jeg vil meget gerne have hjælp til dette arbejde, hvis nogen er interesseret. Hvis jeg får hjælp vil der også være mulighed for at vi kan videreudvikle mozilladanmark.dk.
  • Installation og opdatering af den danske ordbog til stavekontrollen kræver som nævnt tidligere ikke længere genstart af Firefox. Der opstod dog nogle problemer med denne ændring. En af dem var at opdatering fra addons.mozilla.org ikke virkede, hvilket jeg nu har løst. Rettelsen nåede lige akkurat med i Firefox 18.
  • Det sidste punkt er ikke relateret til MozillaDanmark, men jeg vil nævne det alligevel: Jeg står for Meeting Notes-bloggen, hvor man kan følge med i hvad der sker ved Mozillas ugentlige statusmøder. Den er lige blevet forbedret (af en anden dansker), så bloggen nu er nemmere at læse.