MozillaDanmark, juli 2012

Af Jesper Kristensen, 04-08-2012 20:01

Statusopdatering for juli 2012:

Vores Firefox-oversætter, Søren Munk Skrøder, har besluttet sig for at stoppe som oversætter. Jeg vil gerne takke ham for et godt samarbejde, og håber at vi vil se ham igen på et senere tidspunkt. Kim og Jørgen har sørget for oversættelsen af Firefox 16, og jeg er ikke helt sikker på hvordan vi organiserer os fremover. Dette betyder at vi nu er tre centrale deltagere i stedet for to, og vi bør derfor i højere grad forsøge at få flere til at melde sig og hjælpe med oversættelsesarbejdet, som hele tiden vokser i omfang. Fx er der for nyligt åbnet for oversættelse af Firefox OS til smartphones, og vi skal have fundet en, der kan tage sig af den danske oversættelse.

Version 2.1 af Stavekontrolden er udgivet, og jeg har derfor opdateret stavekontrollen i Firefox og Thunderbird til den nye version. Samtidigt har jeg ændret udvidelsen, som man kan downloade til de versioner af Firefox og Thunderbird, hvor dansk stavekontrol ikke er indbygget, så udvidelsen nu kan installeres, afinstalleres og opdateres uden en genstart af Firefox.