MozillaDanmark, september 2011

Af Jesper Kristensen, 02-10-2011 13:25

Her er min statusrapport for MozillaDanmark for september 2011:
  • Jørgen Rasmussen har fået SVN-adgang, så han nu selv kan committe sine oversættelser af mozilla.org og andre Mozilla-websider.
  • Kim Ludvigsen har fået HG-adgang, så han nu selv kan pushe sine oversættelser af Thunderbird og Lightning. (Efter 5½ år!)
  • Jan Krag vil gerne oversætte SeaMonkey, men vil gerne have flere til at hjælpe til.
  • Certifikatet for ssl.mozilladanmark.dk udløb, og jeg fik det først udskiftet to dage for sent. Normalt får jeg en mail fra StartCom to uger før certifikatet udløber, men den mail må være gået tabt et sted, måske i et spam-filter. Jeg oprettede oprindeligt siden som en midlertidig løsning på en fejl i Firefox, som var relateret til forgængeren for NemID. Fejlen blev løst for lang tid siden, og ssl.mozilladanmark.dk bruges derfor stort set ikke længere.
  • Jeg har opdateret første side i tilmeldingsproceduren på vores forum. Før fik man en standard juridisk besked fra phpBB, som var fuldstændig ubrugelig. Nu fortæller siden
    • hvad man får ud af at registrere sig som bruger
    • at man ikke behøver at registrere sig for at stille spørgsmål
Langt vigtigere er dog hvad jeg ikke har fået gennemført: Mozilla lovede for over en måned siden at betale for næste års hosting af mozilladanmark.dk, men jeg har ikke set noget til den betaling endnu. Deadline for betaling til Surftown er 18. oktober, så jeg skal snart til at se mig om efter en plan B. Opdatering: Vores webhotel er betalt 10. oktober.