Ny version af Firefox

Af Jesper Kristensen, 21-06-2011 17:26

I dag har Mozilla udgivet en ny version af Firefox til Windows, Mac OS X, Linux, Android og Maemo. Som almindelig bruger vil du nok ikke kunne se forskel på den nye og den foregående version. Eneste synlige ændring er at mobiludgaven nu også understøtter Do Not Track, så du kan fortælle websider du besøger, at du ikke ønsker at blive sporet. Derudover er der en række forbedringer for webudviklere, som nu kan bruge CSS Animations.

Mozilla er gået over til en ny hurtig cyklus, hvor nye versioner af Firefox udgives hver sjette uge på klokkeslæt. Det betyder at nye funktioner og forbedringer kommer hurtigere til dig, og betyder samtidigt at udviklerne ikke skal bruge så meget tid på at lappe gamle versioner. Men det betyder også, at du ikke kan forvente de store forandringer i hver ny version.

Du vil få den nye version automatisk i løbet af et døgn, eller du kan hente den med det samme fra menuen Firefox -> Hjælp -> Om Firefox.