Ny Firefox 4 Beta til både PC og mobilen

torsdag, december 23rd, 2010 kl. 11:49 af Jesper Kristensen

Så kom der endnu en ny Firefox 4 Beta klar til at blive testet til både PC og mobil. Af forbedringer er nemmere opsætning af Firefox Sync samt endnu flere hastighedsforbedringer inden for hardwareaccelereret grafik. På mobilen har Firefox 4 nu også fået en del bedre integration med Android, så fx menu-knappen virker som i alle andre programmer, og så downloads kan ses i notifikations-området.

Hvis du bruger Firefox 4 Beta både på PCen og mobilen, eller på flere forskellige PCer sammen med Firefox Sync, så skal du opdatere dem alle til den nye version samtidigt, da en vigtig ændring i Sync gør at disse nye beta-versioner ikke kan synkronisere med ældre beta-versioner.

Download: til PC og mobil.

Qr-kode for Firefox 4 Beta 3 til Android

2 Responses to “Ny Firefox 4 Beta til både PC og mobilen”

 1. Double-G siger:

  System Requirements :
  Firefox 4 Beta is available for Android 2.0 and higher, and for the Nokia N900.

  >> This item is not compatible with your device (Telenor HTC HTC Wildfire)<<

  WTF ?? Wildfire'n kører da 2.2.1

 2. Jesper Kristensen siger:

  Det er fordi HTC Wildfire kun har ARMv6. Firefox kræver både Android 2.0 og ARMv7. Det står på siden et link dybere.