Hvad laver Mozilla?

Af Jesper Kristensen, 23-11-2010 15:15

Mozilla har for nyligt offentliggjort deres finansielle rapport for 2009, og sammen med den en beskrivelse af hvad Mozilla står for og arbejder på her i 2010, hvor Mozillas mission om at skabe et Web baseret på åbne webteknologier, hvor alle kan være med, ser ud til at være opfyldt (på kort sigt).

For enhver der beskæftiger sig med Mozilla, herunder alle os der bruger vores fritid som en del af MozillaDanmark, er det bestemt værd at læse. Det er jo vigtigt at vide om man er enig i det man arbejder for.

For almindelige Firefox-brugere, er det også interessant at læse. Når du downloader Firefox, får du nemlig ikke bare en fantastisk webbrowser, men du er også med til at støtte de værdier om et åbent Web, som Mozilla står for.

I beskrivelsen af Mozilla anno 2010 omtales blandt andet Mozillas mission samt fire nye fokusområder, som omhandler Webbet på mobilen, "Apps" og app stores, deling af personlige data på sociale services og Mozilla Drumbeat.