Så er der en ny Firefox 4 Beta klar

Af Jesper Kristensen, 24-08-2010 20:36

Den næste Firefox 4 Beta er klar til at blive downloaded og gennemtestet af dig.

Download Firefox

Blandt nyhederne er Firefox Sync, hvormed du på sikker vis kan dele bogmærker, historik, gemte adgangskoder osv. mellem Firefox på flere forskellige computere (fx arbejdet og hjemme) og på mobilen. Du får også en ny måde at organisere faneblade på, med Firefox Panorama. En fuld beskrivelse af disse to nyheder inklusiv videoer af dem kan ses i den engelske annoncering af denne Beta-opdatering.

Til webudviklerne er der i forhold til den forrige beta nu bedre understøttelse af HTML5 Video samt en mere effektiv, dog stadig eksperimentel, metode til at lave animationer i JavaScript.

Prøv den, og glem ikke at fortælle hvordan du oplever den, enten her, i vores forum, eller via den indbyggede Feedback-knap. Vi har allerede lært en del via den feedback vi har fået, og vi vil gerne have endnu mere. Fx er jeg selv via den indbyggede Feedback-knap blevet mindet om at opdatere den danske ordbog til stavekontrollen, så brugere af en ikke-dansk Firefox 4 Beta også kan få dansk stavekontrol.