Firefox 3.6.4 udgivet

Af Jesper Kristensen, 22-06-2010 22:15

Nu er Firefox 3.6.4 klar til download enten fra Mozillas hjemmeside eller fra menuen Hjælp, menupunktet Tjek for opdateringer.

Firefox 3.6.4 har en enkelt større nyhed, som er kørsel af plugins i selvstændige processer på Windows og Linux (Mac OS kommer først med i Firefox 4). Det betyder at hvis Flash, Silverlight eller QuickTime går ned, så vil Firefox ikke længere ryge med i faldet, og du kan fortsætte med at surfe. Hvis du oplever at din Firefox går ned en gang i mellem, så vil du sikkert få glæde af denne opdatering. Langt over halvdelen af alle nedbrud i Firefox skyldes nemlig plugins.

Nedbrud i Firefox-pluginnet Flash

Den nye version udsendes automatisk som en sikkerheds- og stabilitetsopdatering til alle, som har Firefox 3.6.x, så du behøver ikke at gøre noget for at få den. Det er første gang Mozilla introducerer større ny funktionalitet i en sikkerheds- og stabilitetsopdatering, men formegenligt ikke den sidste. Det nye åbne videoformat WebM fra Google er en af kandidaterne, som måske vil komme i en lignende opdatering senere.