Nu er Thunderbird 3 her på dansk

Af Jesper Kristensen, 20-01-2010 18:33

Siden Thunderbird 3 blev udgivet på engelsk og næsten 50 andre sprog i december har vi arbejdet hårdt på at få lavet en dansk version. Nu er den endeligt her og kan downloades til Windows, Mac og Linux! Tak til alle de frivillige, som har hjulpet med oversættelsen og korrekturlæsningen af de over 2000 nye tekststrenge og de mange gamle tekststrenge, som er blevet forbedret. Tusind tak til Kim Ludvigsen, Jørgen Rasmussen, Erik Holst Trans, Finn Sørensen, Claus Rasmussen, Double-G, jeje, Kulu og alle dem jeg har glemt, som har arbejdet hurtigt for at få den danske Thunderbird klar.

Læs mere om hvad den nye Thunderbird kan på mozillamessaging.com, men vær opmærksom på at download-linket på den side er forældet, og at den korrekte version kan hentes på mozilladanmark.dk.

Ps: Firefox 3.6 skulle gerne udkomme om få timer, og Firefox 1.0 til mobilen skulle også gerne komme meget snart.