Godt nytår, og Firefox til mobilen

Af Jesper Kristensen, 01-01-2010 14:10

Godt nytår til jer alle derude. Håber i kom godt ind i det nye år, det gjorde jeg hvert fald. Jeg var dog lidt skuffet over at rådhusklokkerne ikke kan høres i virkeligheden, når man står lige neden under - de plejer ellers at ringe på TV. Det er lidt som at finde ud af at Julemanden slet ikke eksisterer.

Som en lille nytårsgave har Mozilla udgivet den første Release Candidate af Firefox til mobilen, som man kan installere fra firefox.com/m, men foreløbigt kun hvis man har en Nokia N900 eller N 810 mobil (Maemo). Windows Mobile, Symbian og Android skulle gerne komme senere. Firefox til mobilen taler også dansk, selvom downloadsiden er på engelsk. (Du må meget gerne hjælpe os med at oversætte downloadsiden. Interesseret, så skriv i forum, på mail eller herunder)