Vidste du at... - statistik om Firefox i Danmark

Af Jesper Kristensen, 07-12-2009 18:26

Tre fjerdele af Firefoxbrugerne i Danmark bruger den danske udgave af Firefox, og omkring hver sjette bruger en af de engelske udgaver. Det tredje mest populære sprog i Danmark er polsk med omtrent en procent.

En tredjedel af de danske Firefoxbrugere bruger stadig Firefox 3.0 selvom Firefox 3.5 udkom helt tilbage i starten af sommeren. Jeg ved ikke hvordan det forholder sig med sikkerhedsopdateringer, men der er stort set ingen, der bruger den forældede og usikre Firefox 2.

Det land, hvor der er flest brugere af den danske udgave af Firefox i forhold til Firefoxbrugere i alt, er Grønland, skarpt efterfulgt af Danmark, der som sagt ligger på tre fjerdedele.

Hver dag er der næsten 250.000 der bruger den danske udgave af Firefox.