5 år med Firefox

Af Jesper Kristensen, 02-11-2009 14:31

Den 9. november fejrer Firefox 5 års fødselsdag! Det skal selvfølgelig fejres, og det håber jeg du vil være med til. Det kan du fx deltage i Light the World with Firefox, hvor du kan tage et billede af dig og Firefox, og være med i den store samling af billeder, eller du kan måske få hjælp eller ideer til en Firefox fest.

Oversættelse: I forbindelse med fødselsdagen har Mozilla en lille hjemmeside med en video, som gerne må oversættes til dansk. Så hvis du har tid og lyst til at oversætte den, så sig til med det samme, ved fx at kommentere herunder, skrive i forum eller skrive en mail. Siden har 87 små tekststrenge. Oversættelse af Firefox og tilhørende hjemmesider er alt sammen baseret på frivilligt arbejde, og vi kan sagtens bruge hjælp.